Previous website version

Robots in Education – from Birth to Long Life Learning

31 31 people viewed this event.

Education from birth to Life Long Learning. Technical University of Denmark DTU Ballerup 30Nov 10 am.

Der sker meget nyt indenfor Robotics og kunstig intelligens – dette gælder også i undervisningen. I fremtiden kommer vores jobs til at forandre sig hele tiden, hvorfor vi må være parate til at omstille os og videreudvikle os hele livet: life long learning.

Før i tiden blev robotter brugt i produktionen – nu ser vi robotter bevæge sig fra produktion til nye områder: sundhed, ældrepleje, landbrug, logistik, undervisning etc.

Vi vil se på hvad der foregår indenfor robotter i undervisningen:
De næste generationer skal være med fra start. Derfor er der idag udviklet robotter til børn på 3-4 år og opefter.
Der findes også robotter, der kan hjælpe autist børn bedre at lære. Disse børn er ikke trygge ved kontakt med andre mennesker – derimod har det vist sig, at de er mere åbne overfor en robot. Der er også robotter udviklet til andre børn, der har svært ved at tilpasse sig undervisningen idag. Og idag kan man via en robot deltage i undervisning selvom man er langtidssyg og ligger på hospital. Herudover gøres der en del for at få flere piger ind i Science.

Tilsidst vil vi se på LearnT projektet, der er igang på DTU Lyngby, hvor der bruges machine learning til at lave individuel undervisning i fremtiden: Kunstig intelligens og big data bruges til at finde ud af, hvad der netop motiverer dig – og hvor langt du er i din undervisning.

Marianne Andersen er uddannet BSc i svagstrøm og har en eMBA. Hun har arbejdet i større internationale virksomheder i 25 år – indenfor medical technology og robotics/ artificial intelligence. Hun har været involveret i produkt udvikling, innovation, forretningsudvikling samt implementering af strategi. I foråret 2017 skabte hun entreprenør firmaet CoInsights, der blandt andet hjælper spinouts fra universiteter med kommercialisering.

Additional Details

Timezone -

Organisation - CoInsights

Contact Name - Marianne Andersen

E-mail - marianne.andersen@coinsights.com

I agree to the website Terms & Conditions - No

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time

30-11-2017 @ 10:00 AM (CEST) to
30-11-2017 @ 11:00 AM (CEST)
 

Event Category

Share With Friends