Previous website version

Robòtica Educativa a Infantil, Primària i Secundària

45 45 people viewed this event.

Hem començat a introduir la Robòtica com a instrument per aprendre, no es tracta d’aprendre robòtica, si no d’aprendre amb la Robòtica. Volem utilitzar els robots a l’aula com a fil conductor transversal i treballar en diferents àrees en Secundària com les Ciències, la Tecnologia, l’Enginyeria i les Matemàtiques, en anglès es coneix amb les sigles STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics), així com àrees de Lingüística i també de Creativitat, treballar l’aprenentatge basat en problemes i projectes de forma senzilla i divertida. Volem desenvolupar les diferents competències bàsiques, desenvolupar les capacitats creatives i d’organització, fomentar el treball en grup, promoure la necessitat d’experimentar i de descobrir noves habilitats, l’interès per investigar… i aprofundir en temes de sociabilizació, iniciativa, lideratge i treball col•laboratiu.

http://www.frangoal.com/tecno/tecnologia/LEGO_EV3/PROJECTE_EV3.htm

En Primària i Infantil també hem començat a treballar amb la Robòtica Educativa, perquè encara ens falta parlar d’un altre punt. Aquestes activitats impliquen un component lúdic, aquest component lúdic és el que remata l’èxit de les activitat, alguns objectius dins de les etapes d’Infantil i Primària són:
Crear hàbits, d’ordre i responsabilitat.
Promoure els experiments, on l’equivocar-se és part de l’aprenentatge i el autodescobriment.
Desenvolupar major psicomotricitat i capacitats manipulatives.
Desenvolupar els seus coneixements.
Desenvolupar l’habilitat en grup, permetent a les persones socialitzar.
Desenvolupar les seves capacitats creatives.
En definitiva desenvolupar l’aprenentatge de forma divertida.

Per a això comptem amb Sets de LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 per a Secundària i Primària, Packs de LEGO® Education WeDo i robots ROAMER® para Primària i Infantil.
Totes aquestes activitats tenen com a objectiu no només formar al nostre alumnat, si no preparar-ho perquè entenguin la nostra societat i els diferents processos productius actuals, en els quals l’automatització juga un rol molt important.

Additional Details

Timezone -

Organisation - Col.legi FRANGOAL

Contact Name - Antonio Romero

E-mail - frangoal@frangoal.com

I agree to the website Terms & Conditions - No

To register for this event please visit the following URL: http://www.frangoal.com/tecno/tecnologia/LEGO_EV3/PROJECTE_EV3.htm →

 

Date And Time

12-09-2016 @ 08:00 AM (CEST) to
22-06-2017 @ 05:00 PM (CEST)
 

Event Category

Share With Friends