Previous website version

RADIONICE ROBOTIKE, AUTOMATIKE I PROGRAMIRANJA

RADIONICE ROBOTIKE, AUTOMATIKE I PROGRAMIRANJA

93 93 people viewed this event.

Povodom European Robotics Week-a odlučili smo prijaviti radionice tehničkih aktivnosti koje se tijekom cijele školske godine redovito provode u prostorijama Zajednice tehničke kulture grada Splita.

Na radionicama robotike, automatike i programiranja se trenutno bavimo temama kao što su elementarna robotika – „Osnove robotike – od mehanike do programiranja“ te smo se uključili u  natjecanje pod nazivom Croatian Makers Liga, kojeg organizira IRIM, provodi se trenutno online, a učenici dobiju zadatke u kojima moraju upotrebljavati usvojene vještine programiranja  te ih primjenjivati na  Micro:maqueen v2 plus robotima.

Osim voditeljice radionica, Elle Rinčić, u provedbi istih sudjeluju i studentice Filozofskog fakulteta u Splitu (Učiteljski studij, smjer Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije u učenju i poučavanju): Antonia Bekavac, Ana Maria Radošević i Lucija Andrea Skočić.

Radionice se provode sa učenicima različitog uzrasta – od 2. razreda osnovne škole do 1. razreda srednje škole. Osim navedenih tema, na radionicama se bavimo i raznim projektnim zadatcima, pripremamo za razna natjecanja i dobro se zabavljamo.

 

 

Additional Details

Timezone - UTC+1

Organisation - Zajednica tehničke kulture grada Splita

Contact Name - Ella Rinčić

E-mail - ella@ztk-split.hr

I agree to the website Terms & Conditions - Yes

To register for this event please visit the following URL: http://www.ztk-split.hr/ →

 

Date And Time

30-11-2022 to
17-12-2022
 

Event Types

 

Event Category

Share With Friends