Previous website version

Barangolás a Kollektív Virtuális Valóságban – R. Night@ MTA SZTAKI

30 30 people viewed this event.

Our Institute will open its doors on the R. Night .
A Megosztott Virtuális Valóság Kutatócsoport prezentációjának keretén belül a látogatók betekinthetést nyerhetnek a virtuális valóság technológia ipari alkalmazási területeibe, illetve testközelből láthatják milyen változásokat hozhat ez a technológia a jövő kórházai, iskolái, munkahelyei számára. Látogatóink megtekinthetik egy a Mérnöki és Üzleti Intelligencia Kutatólaboratóriummal kooperációban létrehozott virtuális gyártósort, illetve azt, hogy a jövőben hogy lehet a virtuális valóság technológiák felhasználásával a gyártást irányítani, optimalizálni.
A virtualizációs technológiák bár régóta jelen vannak a tudomány illetve technika világában, kézzelfoghatóan a hétköznapi alkalmazások szintjén csak a most váltak széleskörben elérhetővé. Az internet és a mobilkommunikációs eszközök technikai és kulturális forradalma teszi lehetővé, hogy a jövő gyáraiban, kórházaiban, iskoláiban egy új, a verbális nyelvet kiegészítő, nyelv” a lehető leghatékonyabban tudja átadni a szükséges ismereteket, információkat. Ez a nyelv nem más mint a megosztható három dimenziós tér.”

Additional Details

Timezone -

Organisation - Group of Shared Virtual Reality of the Institute for Computer Science and Control, Hungarian Academy of Sciences

Contact Name - Imre Paniti

E-mail - imre.paniti at sztaki.mta.hu

I agree to the website Terms & Conditions - No

To register for this event please visit the following URL: https://www.sztaki.hu/en/science/departments/mplab/mvv →

 

Date And Time

29-09-2017 @ 05:00 PM (CET) to
29-09-2017 @ 09:00 PM (CET)
 

Event Category

Share With Friends